Livrare

Livrarea stampilelor pe Stampi.ro

In cazul in care comanda dvs. depaseste suma de 110 lei (cu tva), beneficiati de transport gratuit pentru produsele comandate, in situatia in care localitatea dvs. este acoperita de oricare din urmatoarele societati de curierat: Fan Courier, Posta Romana, ATP Transit.

Modalitate transport  
Pret transport  
Durata transport   
Localitati  acoperite
       
Fan Courier 19 lei 1-2 zile acoperire Fan Courier
PrioriPost (ridicati coletul de la oficiul postal)
15 lei 1-2 zile acoperire PrioriPost
Mesagerie (ridicati coletul de la oficiul postal)
10 lei 3-5 zile acoperire nationala
 

In cazul in care localitatea nu este in aria de acoperire a serviciului de transport, kilometrul suplimentar va fi taxat cu 1 leu.

Pentru pretul exact al transportului in astfel de situatii va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail.


Comenzile intrate pana la ora 12:00 vor fi procesate si expediate in aceeasi zi (daca avem bunul de tipar de la client), cele intrate dupa ora 12:00 vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare. (Exceptie: Orice comanda cu livrare prin Posta Romana, se va expedia in urmatoarea zi dupa plasarea comenzii).


Cereti informatii suplimentare despre livrarea stampilelor folosind formularul de contact http://www.stampi.ro/contact.php

Noutati
S-a lansat Stampila dreptunghiulara de buzunar pocket PLUS 20
Noutate de la Colop!CEA MAI MODERNA STAMPILA PENTRU CEI IN... vezi tot
Stampi se vrea un reper ca magazin online de stampile si consumabile. Stampi comercializeaza exclusiv stampile personalizate si diverse accesorii si consumabile pentru acestea, tusuri pentru stampile si tusiere stampile. Liderii mondiali in domeniul stampilelor, Colop si Trodat ne-au acordat increderea in acoperirea unei piete cu o cerere mare de stampile. Nu incercam sa vindem stampile ieftine ci reusim sa vindem stampile bune. Va recomandam stampila potrivita pentru firma, pfa, ii, cadastru, avocat, notar, medic, stampila durabila si de calitate. Stampile pix Stampile de buzunar Stampile patrate... Stampile dreptunghiulare Pachete ieftine stampile Stampile rotunde de... Stampile antibacteriene Stampile ecologice Stampile timbru sec Stampile profesionale Stampile set litere si... Stampile cu data... Stampile editie speciala Stampile cu cifre...
       
Promotionale
Stampile ieftine - De 16 ani ne punem amprenta! Livram in toata Romania!